Der er tekniske problemer på hjemmesiden. Hvis du bestiller varer eller bruger kontaktformularen, så send venligst lige en sms til 22 59 69 99, da det ikke er sikkert, at jeg modtager mailen fra hjemmesiden.
På forhånd tak

Havetøj, redskaber og tilbehør designet af kvinder til kvinder.

GardenGirl Horsens
Pigernes Havetøj v/ Lisbeth Gudme Steenfeldt

Jeg har i mange år ønsket mig et par overalls til havearbejdet. Under min søgen stødte jeg på GardenGirl havetøjet, som jeg faldt pladask for. Sådan et par overalls måtte jeg bare have. Efter at have prøvet dem, så tænkte jeg: Det må mange andre piger også mangle. Noget smart og behageligt arbedstøj, som kan tåle at blive brugt. Derfor besluttede jeg mig for at undersøge mulighederne for at blive forhandler af GardenGirl, og nu er det her så.

Du kan se udvalget af GardenGirl produkterne, jeg har lagt et link til 2017 kataloget, se katalogsiden i menuen.

Jeg har lager og showroom på Skovglimt 15, 8700 Horsens, hvor du kan komme forbi og se og prøve. Tøjet kan naturligvis købes og bestilles på stedet, men kan også bestilles i min lille netbutik.

Der er ingen fast åbningstid er begrænset, men jeg er meget hjemme, så du er altid velkommen til at lave en aftale for dig og evt. veninder/kollegaer/familie som kunne være interesserede i at komme forbi og se udvalget. Jeg glæder mig til at se dig/jer. Og hvis jer er hjemme, så tager jeg gerne imod uden aftale, se efter om skiltet er ude

Cool

Åbent after aftale, ring eller SMS.

WEB-shoppen har åbent for bestillinger hele året.

PIGERNES HAVETØJ v/Lisbeth Gudme Steenfeldt, Skovglimt 15, 8700 Horsens. 

Webshop fra e-hjemmeside.dk